Sådan spiller du en Mixicano turnering

Mixicano er ligesom en mexicansk turnering, hvor du matches med en ny spiller i hver runde. Tilføjelsen til denne version er, at der altid trækkes en kvinde og en mand i hvert hold i hver kamp. Dette betyder, at turneringens struktur er lavet til sport, der spilles af begge køn sammen. Du er dog ikke garanteret at samarbejde med hver enkelt spiller, og du er heller ikke garanteret at spille mod hver enkelt spiller. Dette skyldes, at mexicansk format er baseret på placeringen på ranglisten.

Her er et eksempel i en turnering med 8 spillere:

Nummer 1 og 4 matches mod nummer 2 og 3. Nummer 5 og 8 matches mod nummer 6 og 7, og så videre. Den første runde er tilfældig. Derefter optimeres Mexicano for jævnbyrdige kampe, hvor spillere på samme niveau spiller sammen. Vinderen er den spiller, der har flest point efter den sidste runde.

Hvis du gerne vil være en del af denne turnering i fremtiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv en del af World Padel Club gratis.

Tilmeld dig vores WPC t-shirt program via nedenstående link og hold dig opdateret

More stories

  1. En Guide til at Spille Americano Turnering i Padel

    En af de mest populære turneringsformater i Padel er Americano, der tilføjer en ekstra dimension til spillet og giver deltagerne en unik og sjov oplevelse. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i, hvordan man spiller en Americano turnering i Padel og giver dig nogle tips til at dominere banen!
  2. Hvordan vælger man det rigtige padelbat?

    Hvis du er interesseret i at spille padel, har du måske hørt om Oxdog, et svensk brand, der tilbyder padelbat med innovative teknologier og funkti...
  3. Danish Padel Open 2023

    Danish Padel Open er en del af World Padel Tour, som bliver afholdt verden over. Turen var nået til Danmark, hvor turneringen blev afholdt i Hille...