Danish Padel Open 2023

Danish Padel Open er en del af World Padel Tour, som bliver afholdt verden over. Turen var nået til Danmark, hvor turneringen blev afholdt i Hillerød.

I Danmark kvalificerer man sig igennem Wildcard Chase, hvilket er turneringer der bliver afholdt i Danmark. Her spillede de danske spillere om at komme med til Danish Padel Open i Hillerød. Hvor Marc Møller sammen med Emil Domela Hansen kvalificerede sig.

I deres første kamp, mødte de Juan Lebrón Chincoa og Alejandro Galán. De er på skrivende tidspunkt nr. 2 i verden.

Marc Møller mødte Juan Lebrón Chincoa og Alejandro Galán d. 17 maj kl 20:30. Kampen startede godt ud, men Juan Lebrón Chincoa og Alejandro Galán endte med at vinde.

Dog mener Marc Møller selv at var en fantastisk oplevelse og noget man aldrig vil glemme. Gennem hans tid som padelspiller, har har han hentet inspiration fra Galán, så at møde ham i en turnering var stort for Marc Møller.

  1. En Guide til at Spille Americano Turnering i Padel

    En af de mest populære turneringsformater i Padel er Americano, der tilføjer en ekstra dimension til spillet og giver deltagerne en unik og sjov oplevelse. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i, hvordan man spiller en Americano turnering i Padel og giver dig nogle tips til at dominere banen!
  2. Hvordan vælger man det rigtige padelbat?

    Hvis du er interesseret i at spille padel, har du måske hørt om Oxdog, et svensk brand, der tilbyder padelbat med innovative teknologier og funkti...
  3. Danish Padel Open 2023

    Danish Padel Open er en del af World Padel Tour, som bliver afholdt verden over. Turen var nået til Danmark, hvor turneringen blev afholdt i Hille...