Den naturlige farve fra bomulden

Den naturlige farve fra bomulden

Alt hvad vi laver, har en påvirkning på vores planet og dens omgivelser, men med vores naturlige og uvaskede økologiske bomuld reducerer vi denne påvirkning til det absolutte minimum. Fremstillet af ufarvet 100 % økologisk bomuld, er det ultimative eksempel på, hvordan mode og bæredygtighed kan gå hånd i hånd.

Offwhite for offcourt

Vores Offcourt - Off White farve findes på en række produkter, som vi har samlet til en kollektion vi kalder “The undyed collection”. Denne kollektion er helt fri for farvestoffer, hvilket betyder, at hvert enkelt produkt afspejler selve bomuldsplantens sande farve. Stoffet er struktureret med små pletter af den originale bomuldsplante inklusive frø partikler, hvilket tilføjer dets skønhed og autenticitet.

Bomulds planternes egenskaber og farve kan variere lidt afhængigt af faktorer som vejr- og jordforhold, samt af tidspunktet for bomuldshøsten. Vores tøj kan afspejle disse subtile forskelle og bærer historien om den bomuld, de er lavet af.

Vores leverandør justerede vores produktionsproces råstoffer for at minimere miljøbelastningen. En blidere spindeproces bruger mindre energi end traditionel spinding og bevarer pletterne fra den originale bomuldsplante. Og uden farvestoffer involveret bruger vi færre kemikalier og op til 920 % mindre vand og energi. Se udvalget nedenstående.

  1. En Guide til at Spille Americano Turnering i Padel

    En af de mest populære turneringsformater i Padel er Americano, der tilføjer en ekstra dimension til spillet og giver deltagerne en unik og sjov oplevelse. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i, hvordan man spiller en Americano turnering i Padel og giver dig nogle tips til at dominere banen!
  2. Hvordan vælger man det rigtige padelbat?

    Hvis du er interesseret i at spille padel, har du måske hørt om Oxdog, et svensk brand, der tilbyder padelbat med innovative teknologier og funkti...
  3. Danish Padel Open 2023

    Danish Padel Open er en del af World Padel Tour, som bliver afholdt verden over. Turen var nået til Danmark, hvor turneringen blev afholdt i Hille...