Bæredygtighed

Hos Cuera har vi en forståelse for den konflikt der opstår imellem vores ønske om at passe på vores planet og samtidigt producerer kompromisløst padel tøj. Men vores mission er at sikre vi producerer så bæredygtigt som muligt samt optimere levetiden på hvert enkelt produkt, da vi derigennem kan inspirerer og motiverer vores omgivelser til at købe kvalitet frem for kvalitet.

Vi arbejder ud fra et ønske omkring, at blive branchens førende i vores segment, hvad angår bæredygtig produktion, transport og håndtering.

Der ligger en spændende rejse foran os ift. at optimerer vores værdikæde, da vi skal være de bedste i alle aspekter. Fra den daglige drift af vores virksomhed, indkøb af råmaterialer til fremstilling af vores produkter og deres livscyklus. Det betyder, at vi skal tage ansvar for alle vores beslutninger, fra de metervarer vi vælger, til de partnere vi arbejder med og hele vejen igennem til dagligdagen på vores kontor.

På dette tidspunkt er 97% af alle cuera-produkter produceret med enten genbrugte, økologiske eller delvist bæredygtige materialer. Vi producerer 55% af alle styles i Portugal, hvor 100% af vores styles er produceret med genbruges eller delvist genbruges metervarer. Vi fokuserer på europæisk produktion for at minimere co2-udledningen og producere så lokalt som muligt. Vores mål er 100% europæisk inden for 2 år.

For at læse mere om vores stoffer og certificeringer, besøg venligst vores certificering side.

Læs mere →