Cuera® er et sports- og livstilsbrand med rødder i den voksende padelkultur. Med en portefølge af moderne beklædning og accessories til på- og uden for padelbanen, tilstræbes der, at bringe en moderne etos til sporten og livsstilen omkring padel. Ved at finde balancen mellem holdbarhed og æstetik med inspiration fra sportens athleisure-kultur, tager Cueras designteam både højde for komfort og ydeevne i udviklingen af produkterne.

Etableret af fashionkyndige Tabitha Villum Guldbrandt Enevoldsen og Ulrik Leth bringer teamet en stor del erfaring fra modeverdenen med sig.

Opkaldt efter grundlæggeren af padel, Enrique Corcuera, er Ulriks og Tabithas ambition at opnå to ting - at fremhæve den arv padelspillet har fra sin grundlæggelse i 1969 - og ligeledes tilbyde et gennemtænkt uniform-design som tennis, golf og andre sportsgrene har.

Alle varer er produceret i Europa med de største leverandører inden for sportstekstil for at sikre den bedste kvalitet for padel spillere og det mindste mulige klimaaftryk, et fokus som Cuera vægter højt gennem hele kollektionen.